logologo

33 éve indultam Magyarországon a Kamikaze(mostani nevén: Kaiten) termékek forgalmazásával, amelyek azóta mind az öt földrészen bizonyították minõségüket, piacképességüket.
Megtartva az irányt, azóta is csak a legjobb minõségû budo felszereléseket forgalmazom, több esetben kizárólagos joggal.
Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vásárlóim egyre bõvülõ táborában üdvözölhetem, a minél jobb kiszolgálás érdekében felhasználva saját budo-tapasztalataimat
: karate gyakorlása 1977 óta, közben egy kis judo, egy kis iaido, egy kis aikido smiley

A Hunor Vállalkozás és a Kamikaze-Kaiten cég története:

A Hunor Vállalkozás  a Kaiten (az eredeti Kamikaze) cég legrégebbi országképviselője (disztribútora) a világon!

1976 A cég alapítása. Horst Hinschberger, Hiroshi Shirai mester tanítványa, a német karate válogatott tagja létrehoz egy kis, német-japán vegyes tulajdonú céget, amely karate ruhákat kezd gyártani  az eredeti KAMIKAZE márkanévvel.

2007 A cég világméretûvé nõtte ki magát. A márkanév változott KAITEN-re, melynek oka, hogy néhány kereskedõ (Kanada és Spanyolország) elkezdte saját maga gyártani (hamisítani) a ruhákat, amelyek természetesen nem érték el az eredeti magas minõséget. Azért, hogy az eredeti Kamikaze minõség tovább éljen, változtatni kellett a márkanéven: KAITEN (az USA piacán TOKON).
Ezt a magas minõséget világszerte már több mint 250.000 elégedett vásárló bizonyítja és várja el a továbbiakban is.

1991 A Hunor Vállalkozás felveszi a kapcsolatot a Kamikaze céggel és pár éven belül bizonyítja, hogy megfelelõen tudja képviselni ezt a nagy múltú márkát a magyar piacon.

1994 Hivatalosan is magyarországi képviselõje lesz a cégnek. Azóta is szoros együttmûködésben dolgozunk azon, hogy csak a legjobb minõségû termékek kerülhessenek a Hunor-Kamikaze Bolt vásárlóihoz.

Hunor-Kamikaze-Kaiten Harcmûvész boltomban megtalálja az alábbi termékeket: 

Minõségi karateruha - Minõségi karateöv - Budo szakkönyv - DVD  - Faeszköz

Karate és aikido védõfelszerelés - Budo edzésfelszerelés - Küzdõsport szõnyegek nagy választéka  

A Hunor Vállalkozás többek között az alábbi nagyobb márkákat forgalmazza, illetve cégeket képviseli:

KAITEN - KAMIKAZE - KAMAE - KIME - HIROTA - SHUREIDO - TOKAIDO - AGGLOREX - RUCANOR

QUALITY PERFORMERS - SHIELD - HUNOR KIADÓ - SZENZÁR KIADÓ - TORII KIADÓ