logoÜZLET ÚJ CÍME:

1173. Budapest,
Vadkacsa utca 12/D.

NYÁRI NYITVATARTÁS

július 6-21. - ZÁRVA
augusztus 10-20. - ZÁRVA


Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 12-17 óra
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: 12-17 óra
Péntek: ZÁRVA
Hétvége: ZÁRVA

A Kamikaze (mostani nevén: Kaiten) termékek forgalmazása Magyarországon 33 évvel ezelőtt indult Zsolt Péter Úrnak köszönhetően, aki 33 éven át a legnagyobb körültekintéssel szolgálta ki a vásárlókat. 

A Kaiten - Kamikaze termékek azóta mind az öt földrészen bizonyították minõségüket, piacképességüket

A Kamikaze Webáruház megtartva az irányt, azóta is csak a legjobb minőségű budo felszereléseket forgalmazza, több esetben kizárólagos joggal.

 

2023. december 15-én a ZEN-IT Web Solutions Kft. vette át a Kaiten-Kamikaze-Kime Webáruház és Szaküzlet üzemeltetését.

Továbbra is arra törekszünk, hogy a Vásárlóinkhoz az eddig megszokott precizitással juttassuk el a korábbiakban megszokott legjobb minőségű harcművészeti és küzdősport felszereléseket. 

A bolt címe és a személyes átvételi pont 2023. december 18-tól MEGVÁLTOZIK!

Az ÚJ CÍM: 1173. Budapest, Vadkacsa utca 12/D, mely előtt a parkolás INGYENES.

A webáruház címe változatlanul www.kamikaze.hu

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vásárlóink egyre bõvülõ táborában üdvözölhetjük, a minél jobb kiszolgálás érdekében felhasználva saját budo-tapasztalataimat: karate gyakorlása 1992 óta, közben, egy kis iaido


 

 

A Hunor Vállalkozás és a Kamikaze-Kaiten cég története:

A Hunor Vállalkozás a Kaiten (az eredeti Kamikaze) cég legrégebbi országképviselője (disztribútora) a világon!

1976 A cég alapítása. Horst Hinschberger, Hiroshi Shirai mester tanítványa, a német karate válogatott tagja létrehoz egy kis, német-japán vegyes tulajdonú céget, amely karate ruhákat kezd gyártani  az eredeti KAMIKAZE márkanévvel.

1991 A Hunor Vállalkozás felveszi a kapcsolatot a Kamikaze céggel és pár éven belül bizonyítja, hogy megfelelõen tudja képviselni ezt a nagy múltú márkát a magyar piacon.

1994 Hivatalosan is magyarországi képviselõje lesz a cégnek. Azóta is szoros együttmûködésben dolgozunk azon, hogy csak a legjobb minõségû termékek kerülhessenek a Hunor-Kamikaze Bolt vásárlóihoz.

2007 A cég világméretûvé nõtte ki magát. A márkanév változott KAITEN-re, melynek oka, hogy néhány kereskedõ (Kanada és Spanyolország) elkezdte saját maga gyártani (hamisítani) a ruhákat, amelyek természetesen nem érték el az eredeti magas minõséget. Azért, hogy az eredeti Kamikaze minõség tovább éljen, változtatni kellett a márkanéven: KAITEN (az USA piacán TOKON).

Ezt a magas minõséget világszerte már több mint 250.000 elégedett vásárló bizonyítja és várja el a továbbiakban is.

2023. december 15-én. Zsolt Péter Úr átadja a Kaiten - Kamikaze - Kime Webáruház és Bolt jogait és árukészletét a ZEN-IT Web Solutions KFT.-nek, így innentől kezdve Pénzes Tamás fogja kiszolgálni a Vásárlókat, aki 1992 óta, vagyis több mint három évtizede aktívan karatézik. Igyekszünk hogy az üzemeltetés váltás és a vásárlók kiszolgálása a leggördülékenyebben follyon tovább. 

 

 

Kaiten-Kamikaze-Kime Harcművész és Küzdősport Webáruházban és Szaküzletben megtalálja az alábbi termékeket: 

Minőségi karateruha - Minőségi karateöv - Budo szakkönyv - DVD - Faeszköz

Karate védőfelszerelés - Budo edzésfelszerelés - Aikido ruha és Jiu-Jitsu ruha

 

Kaiten-Kamikaze-Kime Harcművész és Küzdősport Webáruházban és Szaküzletben többek között az alábbi nagyobb márkákat forgalmazza, illetve cégeket képviseli:

KAITEN - KAMIKAZE - TOKAIDO - KIME - HIROTA - SHUREIDO - AGGLOREX - RUCANOR

QUALITY PERFORMERS - SHIELD - HUNOR KIADÓ - SZENZÁR KIADÓ - TORII KIADÓ