logoÜZLET ÚJ CÍME:

1173. Budapest,
Vadkacsa utca 12/D.

NYÁRI NYITVATARTÁS

július 6-21. - ZÁRVA
augusztus 10-20. - ZÁRVA


Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 12-17 óra
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: 12-17 óra
Péntek: ZÁRVA
Hétvége: ZÁRVA

Üzletszabályzat

Az üzletszabályzat 2023.12.15-től visszavonásig érvényes.

A szerződés nyelve: Magyar
A szerződés tárgya:
A szerződés tárgyául szolgál, a Kaiten-Kamikaze-Kime Harcművészeti és Küzdősport Webáruház és Szaküzlet www.kamikaze.hu néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikke és a hozzájuk kapcsolódó bármely szolgáltatása.
A kamikaze.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja és ismeri a jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a kamikaze.hu felelősséget nem vállal.

Termékinformáció:

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A termékekről megjelenõ képek általában a tényleges árut ábrázolják, amennyiben ettől jelentős eltérés van, az a kép mellett feltüntetésre kerül. A termékekhez kapcsolódó ismertető, leírás, használati utasítás pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős.

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett árak az adott árucikkek vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is.
Az árak tájékoztató jellegûek az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.

A rendelés menete:

Cégünk a megrendeléseket a rendelés során kiválasztott partnerrel a partner által biztosított lehető leggyorsabban igyekszik eljuttattni a megrendelőhöz. GLS esetén ez 1-2 munkanap, FOXPOST esetén 3-5 munkanap, míg MPL esetén akár 1-2 hét is lehet a kiszállítás időtartama, amennyiben van készleten a kiválasztott termék. A rendelések GLS esetén hétköznap, napi rendszerességgel kerülnek kiszállításra.
Ahhoz, hogy a megrendelt csomagot a megfelelő címre tudjuk eljuttatni, és a számlát ki tudjuk állítani, elengedhetetlen néhány részletbe beavatnia minket:

Megrendeléséhez szükséges információk:

 • Vezeték és keresztnév
 • Cégnév (opcionális)
 • Szállítási cím (Postafiók megadása esetén a szállítást nem tudjuk vállalni.)
 • Számlázási cím (Amennyiben eltér a szállítási címtől.)
 • E-mail cím
 • Telefonszám

Amennyiben regisztrál az oldalon, a megrendeléshez szükséges információkat csak a regisztrációnál kell megadnia, mert az adatait rendszerünk tárolja.
Regisztráció nélküli rendelés esetén minden esetben meg kell adnia adatait.

A rendelés folyamata, az elektronikus szerződéskötés lépései:

 1. Kiválasztja a termékeket.
 2. Kitölti az információs ablakot.
 3. Elküldi a megrendelést.
 4. Rendeléséről automatikus visszaigazolást kap e-mailben, amely tartalmazza a rendelés adatait.
 5. A futárszolgálat házhoz viszi a küldeményt. Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik otthon, a futár értesítőt hagy az elérhetőségével, így egyeztethet vele egy időpontot másnapra. A vonalkódos rendszer eredményeként garantált, hogy nem fog eltûnni a csomagja.
 6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerzõdésnek, azt a Kaiten-Kamikaze-Kime Harcművészeti és Küzdősport Webáruház és Szaküzlet nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Fizetési feltételek:

Utánvét esetén : A megrendelt termékek árát, és a fuvarköltséget a vevő a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizeti ki.

Átutalás esetén: A megrendelt termékek árát, és a fuvarköltséget a vevő a csomag átvétele előtt fizeti ki, a megrendelést követően a csomagot összekészítjük, a szállítási költséget kikalkuláljuk és a fizetendő összegről e-mailben tájékoztatjuk a vásárlót. Átutalás esetén csak azt követően adjuk át a futárnak a csomagot, hogy az ellenértéke megjelent a bankszámlánkon. 

Áruátvétel:

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában, illetve személyes átvételkor, a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
Az átvételt követően, a hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, kérjük, még a szállító cég alkalmazottjának jelenlétében jegyzőkönyvben rögzítse, és hozzánk feltétlenül juttassa el. Amennyiben a kiszállított csomagban nem a megrendelt árut találja, kérjük, jelezze írásban vagy telefonon cégünknek.

A Vásárló jogai és kötelezettségei:

A vásárló jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben vagy telefonon. Ebben az esetben a vevõt semmilyen költség nem terheli.

Elállás:

A Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. Az elállási jog indoklás (külön magyarázat nélkül) gyakorolható. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A rendelet itt megtekinthetõ
A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétõl számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.
A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerû használatából eredő kárai megtérítését.

Garancia:

Cégünk a gyártók által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Természetesen a hibás árut díjmentesen kicseréljük és az ismételt kiszállítás költségét cégünk állja.
Kérjük, az eredeti számlát részünkre visszajuttatni szíveskedjenek.
A Kaiten-Kamikaze-Kime Harcművészeti és Küzdősport Webáruház és Szaküzlet további szavatossági és jótállási felelősségére, valamint vitás esetekben a Ptk.-ban, és a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók. - itt megtekinthetők

A nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekért és a termékek megrongálódásáért nem vállaljuk a felelősséget.