logologo

Üzletszabályzat

Az üzletszabályzat 2015.12.12-tõl visszavonásig érvényes.

A szerzõdés nyelve: Magyar
A szerzõdés tárgya:
A szerzõdés tárgyául szolgál, a Hunor Vállalkozás (Zsolt Péter) www.kamikaze.hu néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikke és a hozzájuk kapcsolódó bármely szolgáltatása.
A kamikaze.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja és ismeri a jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a megrendeléskor az oldalon található mezõket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredõ károkért, illetve a folyamat közben felmerülõ technikai problémákért a kamikaze.hu felelõsséget nem vállal.

Termékinformáció:

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzõit a termékhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A termékekrõl megjelenõ képek általában a tényleges árut ábrázolják, amennyiben ettõl jelentõs eltérés van, az a kép mellett feltüntetésre kerül. A termékekhez kapcsolódó ismertetõ, leírás, használati utasítás pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelõs.

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett árak az adott árucikkek vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is.
Az árak tájékoztató jellegûek az esetleges elírásokért felelõsséget nem vállalunk.

A rendelés menete:

Cégünk a megrendeléseket 1-2 munkanapon belül juttatja el vásárlóihoz. A rendelések hétköznap, napi rendszerességgel kerülnek kiszállításra.
Ahhoz, hogy a megrendelt csomagot a megfelelõ címre tudjuk eljuttatni, és a számlát ki tudjuk állítani, elengedhetetlen néhány részletbe beavatnia minket:

Megrendeléséhez szükséges információk:

 • Vezeték és keresztnév
 • Cégnév (opcionális)
 • Szállítási cím (Postafiók megadása esetén a szállítást nem tudjuk vállalni.)
 • Számlázási cím (Amennyiben eltér a szállítási címtõl.)
 • E-mail cím
 • Telefonszám

Amennyiben regisztrál az oldalon, a megrendeléshez szükséges információkat csak a regisztrációnál kell megadnia, mert az adatait rendszerünk tárolja.
Regisztráció nélküli rendelés esetén minden esetben meg kell adnia adatait.

A rendelés folyamata, az elektronikus szerzõdéskötés lépései:

 1. Kiválasztja a termékeket.
 2. Kitölti az információs ablakot.
 3. Elküldi a megrendelést.
 4. Rendelésérõl automatikus visszaigazolást kap e-mailben, amely tartalmazza a rendelés adatait.
 5. A futárszolgálat házhoz viszi a küldeményt. Amennyiben a kézbesítés idõpontjában nem tartózkodik otthon, a futár értesítõt hagy az elérhetõségével, így egyeztethet vele egy idõpontot másnapra. A vonalkódos rendszer eredményeként garantált, hogy nem fog eltûnni a csomagja.
 6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövõ szerzõdés nem minõsül írásbeli szerzõdésnek, azt a Hunor Vállalkozás nem iktatja és a késõbbiekben nem lesz hozzáférhetõ.

Fizetési feltételek:

A megrendelt termékek árát, és a fuvarköltséget a vevõ a csomag átvételekor a kézbesítõnek fizeti ki.

Áruátvétel:

A vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában, illetve személyes átvételkor, a csomagot tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
Az átvételt követõen, a hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, kérjük, még a szállító cég alkalmazottjának jelenlétében jegyzõkönyvben rögzítse, és hozzánk feltétlenül juttassa el. Amennyiben a kiszállított csomagban nem a megrendelt árut találja, kérjük, jelezze írásban vagy telefonon cégünknek.

A Vásárló jogai és kötelezettségei:

A vásárló jogosult a megrendelést követõen 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben vagy telefonon. Ebben az esetben a vevõt semmilyen költség nem terheli.

Elállás:

A Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. Az elállási jog indoklás (külön magyarázat nélkül) gyakorolható. A Távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A rendelet itt megtekinthetõ
A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétõl számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 napos határidõ attól a naptól kezdõdik, amikor a vásárló a csomagot átvette. Írásban történõ elállás esetén elegendõ az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.
A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerû használatából eredõ kárai megtérítését.

Garancia:

Cégünk a gyártók által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Természetesen a hibás árut díjmentesen kicseréljük és az ismételt kiszállítás költségét cégünk állja.
Kérjük, az eredeti számlát részünkre visszajuttatni szíveskedjenek.
A Hunor Vállalkozás további szavatossági és jótállási felelõsségére, valamint vitás esetekben a Ptk.-ban, és a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók. - itt megtekinthetõk