logologo

Termékek » Ruhavásárlási tanácsok

Ruhavásárlási tanácsok


A Kamikaze-Kaiten ruhák fehérített, elõkezelt, 100% pamut alapanyagúak (kivétel: Dynamic, Senshi).

Normál alkat esetén a testmagasságnál 5 cm-el nagyobb méret választása javasolt a kisméretû ruha-zsugorodás miatt.
Erõsebb alkat esetén 10 cm-el nagyobb méret javasolt, fõleg a derékméret vastagsága miatt.
Vékony alkat esetén a valódi testmagasságnak megfelelõ méretet lehet választani. Gyerekeknek, növésben levõknek alkattól függõen, érdemes meggondolni, hogy a testmagasságnál 10 cm-el nagyobb méretet válasszanak, beleszámítva, hogy 1-2 év múlva is használható legyen a ruha.

Figyelem! Ha valaki alkati okokból a ruha ujját, illetve a nadrág szárát rövidíteni szeretné, hívja fel a szabó/varrónõ figyelmét, hogy mindenképpen bontsa le a "koptató" anyagot az ujjvégrõl és a rövidítés után ugyanolyan minõségben varja vissza.

Mosási, kezelési tanácsok:
Az elsõ mosás maximum 30oC fokon történjen, további mosások max. 40oC fokon javasoltak. A pamut-mûszál keverék ruhák a mosások során is mérettartóak. Kerüljék a túlzottan erõs fehérítõszereket! A fekete/kék színû ruhákat max. 30oC fokon és színenként elkülönítve szabad mosni! Szárítógép használata nem javasolt, mert a ruha anyaga zsugorodhat benne. Teregetés elõtt a ruhát kézzel, erõsen ki kell huzogatni, majd nem élre hajtogatva a kabátot vállfán kell szárítani. A ruhát ne vasalja élre! A cérna anyaga mûszálas, ezért a javasolt vasalási hõfok közepes. Amennyiben a ruha anyaga pamut-mûszál keverék, ezt mindenképp vegye figyelembe!

Tisztítási tanácsok: mosas.hu/aikido-judo-karate-ruhak-tisztitasa.htmlBármelyik Kamikaze-Kaiten karateruhát választottad, jó választás volt, mert a legjobbat választottad!