magyar angol teki
tartalom Nyitólap Bemutatkozás Webáruház Oldaltérkép Kapcsolat


 
 
 
 
 Termékek: Ruhavásárlási tanácsok

Ruhavásárlási tanácsok


A Kamikaze-Kaiten ruhák fehérített, előkezelt, 100% pamut alapanyagúak (kivétel: Dynamic, Senshi).

Normál alkat esetén a testmagasságnál 5 cm-el nagyobb méret választása javasolt a kisméretű ruha-zsugorodás miatt.
Erősebb alkat esetén 10 cm-el nagyobb méret javasolt, főleg a derékméret vastagsága miatt.
Vékony alkat esetén a valódi testmagasságnak megfelelő méretet lehet választani. Gyerekeknek, növésben levőknek alkattól függően, érdemes meggondolni, hogy a testmagasságnál 10 cm-el nagyobb méretet válasszanak, beleszámítva, hogy 1-2 év múlva is használható legyen a ruha.

Figyelem! Ha valaki alkati okokból a ruha ujját, illetve a nadrág szárát rövidíteni szeretné, hívja fel a szabó/varrónő figyelmét, hogy mindenképpen bontsa le a "koptató" anyagot az ujjvégről és a rövidítés után ugyanolyan minőségben varja vissza.

Mosási, kezelési tanácsok:
Az első mosás maximum 30oC fokon történjen, további mosások max. 40oC fokon javasoltak. A pamut-műszál keverék ruhák a mosások során is mérettartóak. Kerüljék a túlzottan erős fehérítőszereket! A fekete/kék színű ruhákat max. 30oC fokon és színenként elkülönítve szabad mosni! Szárítógép használata nem javasolt, mert a ruha anyaga zsugorodhat benne. Teregetés előtt a ruhát kézzel, erősen ki kell huzogatni, majd nem élre hajtogatva a kabátot vállfán kell szárítani. A ruhát ne vasalja élre! A cérna anyaga műszálas, ezért a javasolt vasalási hőfok közepes. Amennyiben a ruha anyaga pamut-műszál keverék, ezt mindenképp vegye figyelembe!

Tisztítási tanácsok: mosas.hu/aikido-judo-karate-ruhak-tisztitasa.htmlBármelyik Kamikaze-Kaiten karateruhát választottad, jó választás volt, mert a legjobbat választottad!

 bemutatkozás | webáruház | kapcsolat | impresszum
Hunor Vállalkozás © 2007-2018 All rights reserved - site by web item