magyar angol teki
tartalom Nyitólap Bemutatkozás Webáruház Oldaltérkép Kapcsolat


 
 
 
 
 Termékek: Könyvek

Könyvek


Már közel 30 éve igyekszem mindent megtenni azért, hogy hazánkban is megismertessem az érdeklődőkkel azt az összetett, hihetetlenül változatos kultúrkört, aminek jómagam is rajongója lettem.
Szeretném szolgálni az érdeklődőket, akik az általános műveltség részeként kívánják tanulmányozni, illetve segíteni azokat, akik választott harcművészeti útjukat szeretnék "járhatóbbá tenni" elméleti ismereteik bővítésével, a filozófiai és a kulturális háttér mélyebb megértésével.

Meggyőződésem, hogy a távol-keleti kultúrák (kivált a japán kultúrkör) mai napság  legidőszerűbb tanítása a változatosság, a különbözőség elfogadása, annak nagyra becsülése és szépnek értékelése.

Hiszem, hogy bármely távol-keleti harcművészet gyakorlását választó tanulónak rá kell ébrednie arra, hogy ezen iskolák nem csak a testet hivatottak építeni. A "csodák" hátterében a nyitottság, a természet tisztelete, a természet teremtményeinek (köztük az embernek!) szeretete, a Világmindenségbe való beilleszkedés, saját helyünk megtalálása áll.


Az erkölcs nem kényelmes fotelben ül.
A jó ízlést ne az árverésen keresd!
Istent sem tudod felhívni mobiltelefonon.

(Hatsuun Jindo)bemutatkozás | webáruház | kapcsolat | impresszum
Hunor Vállalkozás © 2007-2018 All rights reserved - site by web item